Tema: Personlig Trener Kennie Boysen

Hvorfor valgte du å bli PT?

Jeg har alltid vært interessert i trening på grunn av håndballen og store mengder fysisk trening derfra. I tillegg liker jeg å trene, så da jeg fikk muligheten til å ta utdannelsen tok jeg sjansen. Jeg tok utdannelsen på PT skole i København, hovedsakelig med fokus på å lære å trene selv og å bli bevisst over egen trening. Dette var også en arena der jeg fikk lære hvordan kroppen fungerer. Det å være profesjonell utøver gir deg mye kunnskap, men det å ha fagkunnskap i dybden om det fysiske, men også det mentale, det synes jeg var og er spennende.

Fotograf: RavnFoto

Fotograf: RavnFoto

 Hvorfor valgte du å jobbe som personlig trener?

Hvorfor er rett og slett å gi andre den samme bevisstheten til trening som jeg tilegnet meg. Jeg har også fått vite at jeg er flink med mennesker, og det gir meg energi og glede i å se at andre lykkes. Mental trening er også noe jeg brenner for og tok derfor en Master i dette på Leading Edge i Oslo. Mental Trening er viktig fordi det er det mentale som setter begrensninger for det man klarer. Det å finne et mål er ikke like viktig som å finne ut av hvorfor man har målet. Koblingen mellom følelsene og det som egentlig ligger til grunn for målet er viktig å utforske. Et eksempel er om man vil gå ned 10 kg, er det like viktig å finne grunnlaget bak hvorfor akkurat 10 kg er målet, og dermed finne det man egentlig ønsker å oppnå. Dette er noe en personlig trener er god på og kan hjelpe med.

 

Mange sier PT er dyrt. Hvorfor betale penger for å trene med en PT?

Å trene med meg som PT er en investering i egen helse. Vi styres i dag av et materialistisk forbruk hvor ny båt, nytt kjøkken, eller hvordan vi ser ut står først i kø. Personlig trener er en investering for en bedre livskvalitet. Ved å trene med meg vil man heller ikke bare bli trent, men du blir også bevisst over hvordan kroppen fungerer. Spesielt egen kropp, og man merker hvordan små justeringer gir større effekt. 100 timer alene er kanskje 10 timer med en PT, og det gjør den store forskjellen.

Helse har større fokus nå enn før. Stillesittende jobber og mindre fysiske utfordringer gjør at dette fokuset vokser. Kroppen er bygget for arbeid og derfor vil jeg si det er viktig at jeg som PT kan hjelpe i form av å forebygge skader, eller å bygge treningen rundt utfordringer man har i egen kropp i hverdagen for å få et bra utbytte og trygg trening.

For å svare mer direkte på spørsmålet om penger, så er det mer produktivt å trene med PT. Dette er tilbakemelding fra alle mine kunder.

70844235_431256114173776_8785165985456848896_n.jpg

 Hva skjer under første møte og timene fremover med PT?

Ved første møte vil vi skape et fokus på hva du som kunde ønsker. Kjemien mellom oss er også sentral i at vi begge skal få en god opplevelse og det er også noe jeg legger vekt på. Derifra bygger vi opp et treningsforløp som tilpasses deg utifra motivasjon, bakgrunn og utgangspunkt.

  

Hva får jeg igjen for å trene med en PT?

Jeg vil si at du får en ganske god boost av å trene med PT. Det er en der som venter på deg, forventer at du møter opp og passer på at du gir alt gjennom økta. Du får en person du kan dele dine mål med og som hjelper deg å nå dem. Man har som regel masse å gå på, men kan være vanskelig å finne alene. PT´en får garantert frem det lille ekstra som utgjør forskjellen, de 15-20% ekstra som er vanskelig å grave frem alene. Med dette så får du jo også en medspiller, en som er der for deg og din helse. Det skapes et viktig tillitsbånd mellom oss, og det er svært viktig at mine kunder kan stole på meg og at jeg vil deres beste.

 

Vil jeg bli motivert til å trene?

Mange av mine kunder fortsetter å trene med meg og sier dette valget har gjort en stor forskjell i livet deres. Det kan være i form av motivasjon, energi, men også av at muskel- og skjelettplager blir betydelig redusert. Med dette vil jeg si at den fysiske delen er noe man vil legge merke til at man mestrer, men enda viktigere for meg er den mentale biten. Å trene med PT er ikke kun en treningsøkt der noen forteller hva du skal gjøre. Det blir en liten reise til å finne sider ved en selv man kanskje ikke trodde var der, til å få større kontroll og mer overskudd og energi i hverdagen.

  

Hvem trener med PT?

Alle kan trene med PT! Om du er 70 eller 20, sterk eller svak, det spiller ingen rolle. Alle har forskjellig utgangspunkt og alle kan gagne av en PT som hjelper deg fremover mot bedre helse og nye mål.

70658691_395704934453697_26866424890785792_n.jpg
 

- GoActive Blogg -

 
 
 
 
GoActive logo bra kvalitet.png